Függőleges védősínes leesésgátlók

A Söll GlideLoc® rendszerű biztonsági sínek fölszerelhetőek meglévő létrákra a létra közepére vagy oldalra. Ebbe a vezetősínbe csatlakozik a biztonsági csúszka melyet a használó a testhevederjéhez csatlakoztat. Mászás közben a csúszka szabadon mozog a sínben, mind fölfelé, mind pedig lefelé történő mászáskor. A leesésgátló használata nagyon kényelmes és biztonságos, hiszen a csúszka mozgatásához nincs szükség a kézre. A Söll innovációjának köszönhetően, más gyártók termékeivel szemben a Söll Comfort típusú csúszkák, szabadon csúsznak a sínben mászás közben hátradőlve, vagy anélkül. Ez nagyon fontos szűk helyeken történő mászásnál, amikor nincs lehetőség hátradőlni. Lesés esetén a csúszka azonnal a sínre zár, megakadályozva ezzel a súlyos balesetet. A szabvány legfeljebb 6 kN dolgozóra ható erőt enged meg leesés esetén, ezzel szemben a Söll GlideLoc® rendszerű zuhanásgátlók garantálják, hogy ez az erő kevesebb lesz mint 4 kN .

A biztonsági síneket forgalmazzuk rozsdamentes saválló, tűzihorganyzott és eloxált alumínium kivitelben is.

A függőleges sínek kombinálhatóak vízszintes védősínekkel. Egy speciális fordító elem segítségével a biztonságos kapcsolat megszakítása nélkül lehet tovább haladni a tetőn vízszintes irányba, majd szükség esetén újból fölfelé.

Aknákba történő lemászáshoz egy mobil aknabelépő csatlakoztatható a sínhez, melynek segítségével már a bemászás során is biztosítva van a dolgozó.

FORGALMAZOTT FÜGGŐLEGES VÉDŐSÍNES LESÉSGÁTLÓ RENDSZEREINK

HONEYWELL Guide Rails verticalTELJES HONEYWELL KATALÓGUSVIDEO
INNOTECH Taurus Vertical rail systemTELJES INNOTECH KATALÓGUSVIDEO
TURVATIKAS Vertical ProfilesTELJES TURVATIKAS KATALÓGUSVIDEO